Tömzsi, tiszta izom az egész, szerintem az egyik legszebb kutya mondom ezt úgy hogy soha az életbe nem mennék a közelébe úgy félek tőle :D Ha ránézek nekem az jut róla eszembe, hogy akármire ráuszítom azt széttépi, legyen akármi.
2013. jún. 29. 22:22
5/30 anonim válasza:
Nagy testű kutya fizikailag hogy lenne gyenge :)
De minden kutyát másra és másra tenyésztetek ki így más más dologban erősek.
2013. jún. 29. 22:43
6/30 zsuzsabazsa válasza:
Egyáltalán nem gyenge kutyák. Ne higgyél te annak aki ezt mondja.
2013. jún. 29. 22:59
7/30 anonim válasza:
:D Aki ezt mondta, vagy nem látott és ismert még rottweilert, vagy valami szaporítós kutyával találkozott! Az én kutyám még csak 9 hónapos, de gyengének aligha mondható...
2013. jún. 29. 23:02
8/30 anonim válasza:
4es!
Amit linkeltél az pont a mai malac orrú, rövid lábú rotti, aki alig bír futni a segéd után... Sajnos ebbe az irányba ment el M.o-on a rottik "tenyésztése".
De alapvetően, egy igazi rotti nem gyenge. Egyébként az sem, amelyiket linkelték, csak hát az nem az igazi rotti.
2013. jún. 29. 23:03
9/30 anonim válasza:
kell hozzá erő hogy meg tudd tartani de egyébként irtó édes kutyusok, ahogy néz azzal az értelmes és okos szemeivel.. :D én egyáltalán nem félek a kutyáktól de azért egy rotinál megkérdezem hogy megsimogathatom-e, pont pénteken volt az állatorvosnál egy fiatal de nem kicsi rotika úgy örült neki hogy hozzáértem :DDD
2013. jún. 29. 23:32
10/30 A kérdező kommentje:
nem az hogy viadalt akarok csak 1x felhoztam ezt a temat es mondtak hogy pitbull ellen nincs eselye meg semelyik pasztorkutya ellen sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!