Hány hónapos kortol lehet a kutyát pórázhoz szoktatni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 29. 18:22
1/11 anonim válasza:
Akár már 1! Bár ez függ a fajtájától, meg a méretétől is. Kisebbeknek inkább 2.
2/11 anonim válasza:
Na jó. inkább 4-5.:D Félreírtam, bocsánat!
3/11 anonim válasza:
Ahogy hazavitted, azonnal. Tehát 2 hónaposan. De ha a tenyésztő vesz a fáradtságot akkor még korábban is elkezdheti a kölykökkel.
4/11 anonim válasza:
Amint hazaviszed, (persze először hagyd, hogy megszokja a helyet) elkezdheted megismertetni a pórázzal és a nyakörvvel , majd olyan 3hónapos korában az udvaron esetleg az utcán gyakorolhatsz vele egy kicsit.
5/11 anonim válasza:
2,5 hónaposan hozhattuk haza a mi kutyánkat. Őt már 1 hónapos korától pórázhoz, nyakörvhöz szoktatta a tenyésztő. Amikor hozzánk került már nem volt vele sok gond.
Szóval amint hozzád kerül már kezdheted is pórázhoz szoktatni.
7/11 A kérdező kommentje:
4 hónapos
2013. jún. 29. 21:13
8/11 A kérdező kommentje:
Menhelyről hoztuk ki
2013. jún. 29. 21:15
9/11 zsuzsabazsa válasza:
Rögtön elkezdheted. Először a nyakörvhöz aztán rárakod a pórázt. Hadd flangáljon a lakásban a felszereléssel és vezetgesd. Aztán meg vidd le az utcára.
10/11 anonim válasza:
Én a kutyáimat, mindig az udvaron kezdtem el vezetgetni, csak azután vittem ki az utcára. Fontos, hogy mielőtt átmész vele az úton, mindig ültesd le. A nyakörvet hamar megszokja, csak rakd rá úgy, hogy legyen benne 3 ujjnyi hely. Ennyit tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!