Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon elrontottam a staffi...

Nagyon elrontottam a staffi kutyamat? Vagy meg helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés

1honapos se volt amikor megkaptam hat en elis kenyesztettem de meg hogy :( ugy bantam vele mintha a lanyom lenne,olembe altattam,eszaka ha felkelt akk vissza ringattam.....szoval nagyon durvan pedig en csak szeretni akartam es kicsit sok lett belole.Most 10 honapos de alig akar ugatni...csak akkor ugat ha a tobbi kutya is vagy meg akkor se....es persze most is itt fekszik mellettem az agyon nem birok tole elvalni.:(

Sztetek helyre tudnam hozni h jo hazorzo legyen?

2013. jún. 28. 20:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
# 10, veszélyes dolog ez a póráz! ;) Ezért érdemes olyan kutyaiskolába járni, ahol póráz nélkül dolgoznak a kutyák.
2013. jún. 28. 23:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
#10, de te úgy írtad a válaszodban, mintha a kutyaiskola miatt halt volna meg a kutyád, pedig ez megtörténhetett volna az utcán is, és ha ennyitől megállt a kutya szíve, ott a genetikájával lehetett valami probléma.. Nem tudom, hogy honnan van a kutyád, de a szaporított kutyáknál ez többször előfordul.. sajnálom a kutyusod :(
2013. jún. 28. 23:21
 13/13 Szilvi & Argos ***** válasza:

Kérdező, hogy a fenébe kaphattad meg 1 hónapos kora előtt a kutyát??? Az 4 hetes kort jelent!! Akkor még javában az anyjával kellett lennie, már ha volt neki...

Kutyád alapesetben szót fogad, behívható a parkban, kutyákkal nem verekedős, nem húzza a pórázt, otthon tudod hagyni nyugiban anélkül, hogy szétszedné és felvonyítaná az egész házat??? Ha ezekre igennel tudsz felelni, akkor nem gond a kényeztetés.

Ha ezekkel gond van, akkor kezeld KUTYAKÉNT, tanítsd, fegyelmezd, állíts neki szabályokat, korlátokat és azokat TARTASD IS BE!!!

2013. jún. 28. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!