szeritem pit,de csak tipp
amúgy nagyon szép kutya! :)
én staffinak mondom (tudatosan vagy hozzáértés nélkül) belekerült pites beütéssel. az a baj hogy nem nagyon látszik az összkép róla. tehát a teljes testalkat. a feje eléggé a pitre hajaz, viszont az izmok rajta nem annyira fejlettek, ezért gondolom hogy inkább amstaff. viszont ha ő még fiatal akkor meg még normális hogy nincsen annyira "szívformájú" feje. a test is ebben a szögben nagyon megtévesztő, ugyanis vékonynak látszik staffihoz képest. viszont ha a kép miatt tűnik úgy vagy esetleg mert még fiatal akkor szintén normális a stafi esetében hogy még vékonyabb testalkata van.
ugyanez a helyzet a testen levő izmokról. a piteknek általában jobban látható mindenütt. combon fenéken stb. míg a kifejlett stafi sem annyira izmos a pithez képest.
szóval az én tippem alapvetően az hogy staffi , de valamikori generációba tuti hogy belekerült egy kis pit vérvonal is. ami mellesleg logikus, azt tekintve hogy a staffi a pitből lett létrehozva. de nem hiszem hogy annyira távoli dologról van szó, igaz a genetika egy kiszámíthatatlan dolog.
Utolsó: nem igaz. Mivel a pitnek nincs hivatalos FCI által elismert standardja, igazából egy pit "akárhogy" kinézhet. Bár többnyire pont, hogy vékonyabbak, jobban izmoltak mint egy staff. Valaki írta, hogy pit/staff keverék én is erre voksolnék.
A staffiknak sokkal szélesebb a feje (más nagyon nem látszik) de az csak 3 éves korukra éri el a végleges méretét, addig szélesedik. Tehát ezért akár fiatalabb staff is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!