Tul elfogult vagyok a kutyammal, vagy mas is felrugna az ilyen embereket?
Van egy keverek kutyusom, de nagyon-nagyon sokan mondjak, hogy gyonyoru es kulonleges szoval nem csak en tartom annak. Sokan megnezik, jonnek oda megsimogatni stb..
Ma ahogy kint setaltunk jottek a romak a nagy pitbulljukkal. Mondja a srac a kutyanak, hogy 'old meg azt a ronda dogot' es ugy csinalt, mint aki leveszi a porazt a kutyarol. Bevallom egy kicsit megijedtem, de nem vette le. Sok ember volt ott, de azt a kutyat nem lehetett volna leallitani. Morgott, csaholt..... Es engem ez annyira felidegesitett, hogy siman odamentem volna es felrugtam volna oket, de aztan halistennek meg birtam allni, hogy szo nelkul elmenjek. Viszont ha megyek az utcan es megdicserik az rettento jol esik, de ha valaki beszol, hogy de ronda ( ezen kivul meg nem nagyon volt ilyen) akkor nekimennek. Tudom, hogy ez mar tulzas, de nekem ez a kutya olyan, mint a gyerekem. Ha valakitol velemenyt kerek a kutyamrol es elmondja, hogy hat ne haragudj nekem nem tetszik akkor semmi gond, hisz nem lehet mindenki szerint szep, de ha valaki ilyen bunko modon beszol...
Mas is igy van ezzel, vagy en vagyok tul elfogult.
Es annyi, hogy ha maskor ilyen van es esetleg odaengedi az illeto a kutyajat akkor mit kene csinalnom?
elore is koszonom!
15/L
Gondolj bele,szerencsétlen kutya hogyan lehet nevelve,ilyen féreg embernél...Nem a kutya tehet róla,de én legközelebb a helyedben "komolyan venném" a fenyegetést,és mondjuk lehet hogy szólnék a rendőrségnek,hogy többször "megfenyegetett" és provokál téged meg a kutyát is.ÉS uszítani az övét.
Hátha eljutnak addig,hogy kivizsgálják és talán még a kutyát is elkoboznák tőle.
Borzalmasan fel tudnak hergelni engem az ilyen emberek.Volt lakóhelyünkön is volt 2 cigány család,akik az utcánk végén laktak és állandóan új pitbull/amstaff kutyákkal villogtak.Fogalmam sincs,hogy hova tűntek a pár hónaposak,de nyilván nem elajándékozva lettek.
Borzalmas volt látni is őket..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!