Mit tegyek, hogy ne csinálja ezt a kutyám?
Figyelt kérdés
Séta közben, kb. 1 óra után egyszerűen megáll, húzom, bár elég nehéz ezt a 60 kilós kutyát, aztán van, hogy elkezd jönni, pár lépés után ismét megáll, van hogy leül, akkor végképp nem tudom elhúzni. Nem hajlandó arra menni amerre akarok, akkor csinálja ezt. A másik irányba bezzeg elkezd menni. Gondoltam fél valamitől, de nem. Gondoltam, talán a főtérre nem szeret menni, mert 10-ből 9 alkalommal ott áll meg és nem jön velem, meg kell kerülni. De nem mindig ott. Lehet, egyszerűen csak nem akar arra menni. Ma pl. a tér közepén leült, én húztam, szépen csúszott a feneke a földön, de istenért sem állt volna fel. Mindenki ott röhögött rajtunk. Szó szerint csúszik a kutya utánam, ahogy húzom. 2 méter után már alig bírtam húzni, meg hát elég hülyén is néz ez ki, sőt egy srác felállt és segített nekem, de neki se akart jönni a kutyám. Kénytelen voltam a másik irányba menni, mert 10 perce ezzel szórakoztunk, ott ült és nem mozdult, jó kis közönségünk is lett. De ez tudom, rossz, hogy elmentem a másik irányba inkább, mert így mégjobban elhiszi, hogy ha ő azt akarja, arra megyünk. De csak nem húzhatom magam után 5 km-n át. Néha van, hogy egy idő után megunja, hogy húzom, és jön velem, de ez elég ritka. 10 perc után meg én unom meg és megyek utána. Mit csináljak vele?2013. jún. 28. 18:16
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi, bár nem tudom, hogy ez nálunk is így van-e.. A főtér környékén, ahol leginkább meg szokott állni, mindig nagyon sok az ember, a kutya, mindig van zene valami előadás. Ott zajlik az élet, de én ponthogy emiatt szívesen megyek arra, ott szeretek a legjobban sétálni, nem hinném, hogy parázok ott bármitől. Max hogy a kutyám megint leül az út közepén és nem hajlandó jönni :D Vicces amúgy, mindenki rajtunk röhög, én is nevetek már velük, de azért mégiscsak jó lenne ha normálisan sétálhatnánk. Nekem nem az első kutyám, ő a 3., egyikkel sem volt soha ilyen problémám.
2013. jún. 29. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!