Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám megtanítani a...

Hogyan tudnám megtanítani a kutyámnak a Támadj vezényszót?

Figyelt kérdés
Angol bulldogomat szeretném erre megtanítani! Kérem szépen üzenetben vagy itt a válaszokat! Ezt nem eberre szeretném alkalmazni hanem csak úgy , vagy estleg ha valami olyan van

2013. jún. 27. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
4%
szia nekem 2 Amerikai staffordshire terrier kutyám van. Nekik is megtanitottam , nem nagy dolog arra is megtanitottam hogy ugasson ha mondom neki. Sokat kell vele foglalkozni .mennyi idős?
2013. jún. 27. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
Gondolom szerti a gumit vagy a rongyot vagy egyéb? Ültesd le és mielőtt ráugrana a rongyra ne engedd neki mond hogy nem és amikor azt mondod hogy a tiéd akkor kell rá mennie ez nem kis idő mire meg tanulja ha tényleg foglalkozol vele és tisztel a kutyád 2 nap alatt ez tökéletesen fog menni .természetesen az ereszd parancsot ne felejtesd el. ezt is gyakorold vele..amig biztosan nem tudja. onnantol a tiéd vezényszó helyett alaklmaz mást vagy az elejétöl is alkalmazhatod a (pl:Fogdmeg vezényszót).Meg mondom öszintén mikor nekem ez ment utánna egy ismeröst hivtam vagy séta közben kértem meg hogy miközben én pórázon fogtam a kutyát hergelje.Nem szabad a kutyát bántani!!!! hangos szó stb..és biztasd ..fogdmeg ...biztasd!!...amikor összejött dicsérd ..nem kis idő de megéri:) utánna ha ez biztosan megy amit eddig irtam ..a csibészelő kezébe pl.. rongyot vagy olyat amit a kutya eltud kapni és had kapja el.. oda kell adni a kutyának ha biztosan megfogta ..mert kell siker élmény neki.. :) ha z biztosra megy onnantol biztos lehetsz benne hogy a kutyád megvéd minden áron :) HA SZERETED A KUTYÁD ÉS Ő IS VISZONT SZERET.nekem nem egyszer mutatta meg tehetségét :)Igazábol is kellett emberre uszitanom de nem engedtem rá.50 kg os lány vagyok valahogy meg kell védenem magam nem?:D
2013. jún. 27. 23:05
 3/5 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Vidd le a suliba majd ott a segédek megtanítják neki, csak előbb az engedelmességi gyakorlatokat végezd el vele.

A Támadj vezényszót pedig jobb ha másra cseréled, mert ez uszító szó. Van helyette sok más szó amit a kutyádnak mondhatsz támadás esetére.

2013. jún. 27. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:

támadj vezényszóra mit csináljon ?? leüljön, lefeküdjön, guruljon, vagy a szó értelmezése alapján megtámadjon téged???

esetleg mást ?? parancsszóra ??? rámutatásra?? és ha többen is vannak akkor kire??? személyvédelem, és a kutyát másra való ráuszítása nem ugyanaz !!! az egyik engedélyezett a másik pedig bűncselekmény:)

még akkor is ,ha téged fenyegetnek :)

az örző -védő kiképzés lényege a kutyában lévő ősi ösztönök finomítása, és a megfelelő viselkedés kialakítása veszélyes helyzetekben :)

amit te szeretnél ,az nem ez !!! a kutyát ember, vagy más állat ellen PARANCSSZÓRA TÁMADÁSRA BÍRNI BŰNCSELEKMÉNY !!

2013. jún. 28. 12:30
 5/5 zsótiabéka válasza:

Egyszer láttam a Marimar- ban, hogy beszélt a kutya. Összetett mondatokban. Szóval, ha csak pár szót akarsz megtanítani vele, szerintem nem lesz nehéz dolgod. Pl.: ül, eszik, támad, stb,

Ha ennél több a cél, akkor keresd meg Bolhás gazdáját és kérdezd meg tőle, hogy csinálta.

Én mondjuk rövideb szavakkal kezdeném( főnév, melléknév ige, stb), aztán haladnék a hosszabb szavak irányába. Utána mehet a ragozás, és ezek rövidebb mondatokba foglalása.

Aztán még ott van a csodálatos kutyadoki is. Ő is hallott már beszélő kutyákról. Írhatsz neki is.

Jut eszembe, említetted, hogy angol a kutya. Talán érdemes lenne megkérdezni tőle az anyanyelvén! Lehet, hogy már perfect englisből.

Remélem tudtam segíteni!

2013. okt. 21. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!