Hogyan tudnám megtanítani a 'zár' vezényszót?
Fressnapfban 500 pénz.
Vagy az Alexandra könyvesboltban, ahol lehet kapni a Karen Pryor: Klikkerképzés kutyáknak c. könyvét, ahhoz adnak.
Igen, klikker nélkül nekem sincs ötletem, de a klikkerrel meg az a baj, hogy ahhoz érteni is kell :) www.klikker.hu
A klikker hangját tulképp átmenetileg bármivel helyettesítheted, öngyújtó kattanással, vagy mondjuk a kisüveges üdítők fém kupakja is olyan, hogy lehet vele kattogtatni, de lehet ez síp, vagy bármi, a lényeg, hogy mindig egyforma hangja legyen. Nem az eszköz a lényeg, hanem a működési elv :)
Ez jó:)
Úgy hogy magától mindig be fogja csukni szólás nélkül, sehogy. Még a férjeket is nehéz megtanítani h hajtsák le az ülőkét, pedig egy nyelven beszélünk. Megtaníthatod neki, de csak parancsra fogja csinálni, ha odamész és kiadod neki a vezényszót.
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó: Hatalmas poén! :)
Megvettem Karen Pryor: Klikkerképzés kutyáknak c. könyvét és tényleg 3-4 alkalom 10 perc és megtanulta! :) Nagyon köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!