Egy olyan nő, akinek több énje van, az vállaljon kutyát?
Tényleg nem értek ehhez, lehet hülyeséget írok, de minden 'személyisége' tud következetes, higgadt lenni? Tud felelősen viselkedni és döntéseket hozni? Nem tesz indulatból meggondolatlan dolgokat? Nagyon különbözőek az énjei? Valószínűleg így is összezavarná a kutyát, de lássuk be: a magyar valóság az, hogy kutyát ezreit-tízezreit altatják el. Még mindig jobb, ha egy ilyen gazdához kerül, mint ha sintértelepen nyomorog, majd elaltaják.
Nem tudom, ez a személy (te?) jár-e orvoshoz, ha igen, akkor az ő véleményét kikérném.
hű de fura kérdés :/
van rá esély, hogy esetleg bántod a kutyát?
vagyis valamelyik éned
több jó és több rosszabb tulajdonsága mindenkinek van. az attól még egy én (egyén).
több én (több személyiség) esetén az illető skizofrén, amit a legtöbb állat nem tolerál.
igen, szerintem is attól függ, hogy mennyire súlyos a betegséged. Mert lehet, hogy még abban a stádiumban vagy, amiben a kutya nagy segítség lenne(lásd terápiás kutya). Tudom, hogy ezeket a kutyákat éveken át képzik, de gondos választással és egy kis szerencsével kifoghatsz egy ilyen típusú, nyugodt, stabil kutyát. Ezt persze csak abban az esetben írom, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy nem bántod a kutyát és a orvosoddal is megbeszélted.
De abban az esetben egyáltalán nem ajánlom, ha te írtad ki az előző már jelentett és törölt kérdéseket( az egyik pl. arról szólt, hogy a kérdező szereti bántani az öreg kutyáit, de mégis szeretne egy új kiskutyát.) Ez esetben orvoshoz, rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!