Van itt olyan aki expresszen vett kutyát?
Nekem bnőm vett onnan egy német juhászt.
1 éves korában elpusztult.A pontos okát nem tudom,egyik napról a másikra rosszul lett,elvitték dokihoz,kapott valami szurit,majd 2 nappal később elpusztult.
Valamint a szomszédom vett "amstaff" kutyát 5 ezer ft-ért 0 oltással,parvosan hozta el,nagy nehezen életben maradt,de kb 6 hónapos létére 6-7 kg-ot nyom,iszonyat vézna,semmilyen tekintetben nem hasonlít a fajtára.
És ennek örömére még étlen-szomjan ki van kötve az udvar közepére egy összetákolt bódé szolgál "házként" fa pedig a környéken sincs,ami árnyékot adna.
Szerintem nem sok lehet neki hátra,pedig nagyon aranyos kutyus lenne.
Még mielőtt valaki belém kötne,többször szóltam a szomszédnak is,és állatmentőknek is,de az állatmentők nem reagálnak,a szomszéd pedig lesz@rja.
mi is onnan vettünk kutyát 25 ezerért, első oltás megvolt már, 9 hetesen hoztuk el,tápot is kaptunk a kutyus mellé,meg oltási könyvet..szép kutya meg kell hagyni..
nem tudtuk,hogy szaporító nem néztünk eléggé utána a dolgoknak utólag derült ki számomra..
2 éves most és lekopogom,eddig makk egészséges,gyönyörű a bundája ,bár a fajtájában vannak szebb példányok akkor is nekünk ő legszebb,legtökéletesebb kutya! :)
persze szaporítótól tuti nem fogok többször kutyát venni!! amiket olvastam,szerintem nagy mákunk volt ezzel a kutyával!
szia!
Én 3 éve onnan vettem a mudimat, egy fekete kant 2,5 hónaposan. Gyönyörű és okos kutya lett, az összes fajtajellegzetes ösztöne megvan, és imádom :). Nem bántam meg. Oltásokkal és féregtelenítve volt 7000Ft.
Nekem nem volt pénzem 50-60 ezres kutyára, viszont mindent megkap, és nem szenved hiányt semmiben :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!