Milyen kutyát tudtok nekem ajánlani?
Kokker (vagy nem tudom, hogy kell írni) spániel! Nekünk is az jan, nagyon kis hálás, nem túl nagy, nem túl kicsi és bár a miénk már 11 éves, abszolút nem látszik rajta. Kicsi kora óta van velünk, mert anyáék azt akarták, hogy szokjunk hozzá a kutyákhoz és ne féljünk tőlük.
Vagy Bordercolli (ezt sem tudom, hogy kell írni:D). Bár ilyen kutyával még nem hozott össze a sors, sok ismertetőt láttam már róla, nagyon gyerekszerető, hűséges és betegsége se nagyon szokott lenni.:)
szaporítótól ne vegyél kutyát!
spániel pedig elég beteges,mert tönkre lett téve az állomány! a szaporítók miatt,nagyon sok az idegbeteg,epilepsziás és sorolhatnám milyen beteg spániel!!
menhely,fajtamentés ,amúgy a szállításban is segítenek ha kell szóval szerintem megoldható az is,rengeteg kölyök, növendék kutya van a menhelyen ,nem csak öregek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!