Ezek az összetevők jók? Konzerv kaja!
Figyelt kérdés
Hús és állati származékok (hús 46%), hal és halszármazékok (4%), ásványi anyagok.
Nedvesség tartalom 82%, nyersfehérje 10%, zsírtartalom 5,5%, nyershamu 2,3%, nyersrost 0,2%
2013. jún. 26. 21:56
1/3 anonim válasza:
A másik 50% az mi? De szerintem tökéletes.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem írja.
2013. jún. 26. 22:27
3/3 anonim válasza:
Azért az úgy megvan h a nedvességtartalom 82% ??? Illetve a fehérjéből és zsírból én arra következtetnék, h ez a hústartalom a szárazanyagban van... Valamint 10% fehérje és 5,5% zsír? Elég karcsú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!