Tudtok boltot ahol olcsón vehetnék kutyakonzervet?
Van kutyateszta is amit csak le kell forrazni.mi ebbe szoktunk egy kis nyesedeket tenni.
Nagyon szeretik.es megsem mindig tapot eszik.nekunk a konzervtol hanyt a kutya szoval felejtos lett...
a konzerv a kutyások legnagyobb átverése! veszik az ízfokozós vizet (és közben nem mellesleg rengeteg szemetet termelnek vele, mert gondolom sajnos nem mindenki dobja a konzervet a szelektívbe...)
én is a főzésre esküszöm! én állateledelesnél szoktam venni fagyasztott kaját, amiből jól fel tudok tankolni, illetve hentesnél is veszek. marha tüdő, tőgy, vadnyesedék, nyúldarálék, nyúlgerinc, csirkefarhát, mellcsont, stb.
ezeknek 170-300 ft kilója, 2 kilót szoktam főzni egyszerre, 3 db 25-35 kilós kutyának 3 napig elég, mondjuk mellé adok szárazat is, de még mindig sokkal jobban megéri, mintha konzervet adnék! a levesbe mindig főzök zöldséget is (pl. répát, céklát), ha nem akarsz szárazat adni, akkor érdemes valami szénhidrátot is főzni bele, pl rizst, vagy kutyatésztát. sokkal, de sokkal olcsóbb, mint a konzerv és sokkal, de sokkal táplálóbb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!