Lehet a macskának néha kutyakonzervet adni? Nem árt neki?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 14:41
1/9 anonim válasza:
Én is szoktam adni nekik (Teljes értékű száraz táp mellé), megeszik szépen. Nem méreg, ehető. Aztán aki akar, majd elmélkedik a taurin százalékokon. :)
2/9 anonim válasza:
Ha néha adsz neki, abból nincs semmi gond. Csak akkor van probléma, ha csak kutyakonzervet kap, mert teljesen más összetételű, mint egy macskaeledel, és nem fedezi egy cica szükségleteit.
3/9 anonim válasza:
Ha csak néha adsz neki(mondjuk egy hónapban 2x)akkor nem lesz baja.Én is szoktam néha adni,bár a cicakonzervet jobban szeretik.
4/9 anonim válasza:
Macskának lehet kutyakaját adni, de kutyának tilos macskakaját adni. Ergo időnként adhatsz, nem árt meg
5/9 anonim válasza:
Az én macskám is a HappyCat zsáraz mellé Real Nature kutyakonzervet kap, semmi baja tőle. Jó az összetétele, sok a hús benne, ez a lényeg.
6/9 anonim válasza:
Néha.. nagyon ritkán igen!
Amikor kinyitom a kutyinak a konzervet, a cica már ott is terem és olyan kis aranyos fejjel néz, hogy megsajnálom, hagyom hogy a kanalat lenyalja.
Azért nem fordul elő sokszor, mert a kutyusnak inkább főzök valami finomat, mintsem ilyen konzervet egyen. :)
7/9 anonim válasza:
Hosszútávon nem kéne, mert nincs benne taurin ami a cicáknak elengedhetetlen. (Szívelégtelenséget okozhat).
8/9 anonim válasza:
És kutyának száraz macskatápot, keverve a kutyatáppal ? Öreg spanci és a macskatáp kisebb, jobban rágható számára.
9/9 anonim válasza:
Egyébként azt vajon megmérte már valaki, hogy a macska természetes zsákmányállatainak (rágcsálók, kisebb madarak stb) mennyi a taurintartalmuk? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!