Miután az illatoson örökbefogadtál, megkerestek téged a lakcímeden, hogy megnézzék hol milyen körülmények között laksz?
"Mekkorat tevedsz elso Istenem de ostoba vagy.... "
Nem tudom miért kell ismeretlenül bárkit is leostobázni!
Először is:
Az Illatos út nem menhely, tehát tényleg nem foglalkoznak vele ki és mi és mikor és hova kerül.
Másodszor:
A menhelyek nagy része sem, hiába íratnak alá veled minden hüly...-et!
Hol volna ilyenre idejük????
Lehet, hogy 1-2 "kétes" alaknál utána néznek vagy kijönnek ellenőrizni, de ha belegondolsz, hogy pl. 1 hónapban hány kutyát adnak örökbe, és mindegyiket ellenőrzik, majd a következő hónapba már dupla annyit ellenőriznek, és így megy ez éveken keresztül, akkor a végén már etetni sem tudják a bent lévő kutyákat, mert folyamatosan csak ellenőrizgetnek.
Én MENHELYRŐL én nem gyepmesteri telepről hoztam kutyát, én is aláírtam ilyen papírt, de 9 hónapja senki nem járt felém.
Gyepiről nem mennek ki ellenőrizni, de már végülis írtak tapasztalatot :)
Mi a munkahelyemre menhelyről fogadtunk be kutyát úgy fél éve, chip és ivartalanítás nélkül adták ki, az szóbakerült, h majd jönnek ellenőrizni, még nem került rá sor.
Az illatos út sintértelep, de nem mészárszék.
Én egyszer beszéltem velük telefonon, amikor bekerült egy olyan kutya, akit látásból ismertem. Kérdeztem, hogy mi lesz vele, ha nem hozzák őt ki pár héten belül. A csaj azt mondta, hogy nagyon nagyon ritkán altatnak el kutyát, nekik sem az a céljuk, hogy halomszám pusztítsák az állatokat.
Ha megnézitek, sok olyan kutya van, akiket február, március, április óta örökbe lehet fogadni, tehát hónapok óta várnak gazdira, és nem altatták el őket.
De mivel ők nem menhelyesek, ezért nyilván nem fogják az ivartalanítást, későbbi látogatást szigorúan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!