Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miután az illatoson örökbefoga...

Miután az illatoson örökbefogadtál, megkerestek téged a lakcímeden, hogy megnézzék hol milyen körülmények között laksz?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 15:57
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Az illatos út nem menhely...
2013. jún. 26. 17:31
 12/31 anonim ***** válasza:
Kerlek ird le a kulonbseget! kezdd el beirni googleba, es nezd meg hogy adja ki a lehetosegkben.... De meg mindig nem valaszoltal a kerdesemre?!? Miert is lenne gond?!?!
2013. jún. 26. 17:34
 13/31 A kérdező kommentje:

Mert mindenki összetéveszti a menhellyel! te is buta vagy? A google minden létező szóra rákeres, nem szűri a valóságalapot. Innentől kezdve ha a goggle-ban az áll, hogy az ebtelepen rózsaszínt fingik a viziló amiről találsz 51 szócikket innen-onnan akkor elhiszed?

....

ha már ennyire tudni akarod, azért "probléma" számomra a látogatás, amiért a villanyszerelőt sem szeretem a házamban.

2013. jún. 26. 17:37
 14/31 A kérdező kommentje:
Igen, ahol 2 héten belül kutyákat ölnek meg az biztosan menhely. Még ők sem nevezik magukat menhelynek. Budapesti ebrendészet, vagy mi a neve.
2013. jún. 26. 17:39
 15/31 anonim ***** válasza:
Ja, aha ertem.... vagy inkabb nem...... mindenesetre ha csak ennyi, akkor fogadj orokbe.... De csak ha tenyleg tudod szeretni azt az allatot, es nem kerul aż utcara, vagy vissza.....
2013. jún. 26. 17:40
 16/31 A kérdező kommentje:

nem tetszik a stílusod. Gondolom te is azok közé tartozol, akik felsőbbrendűnek érzik magukat.

De kíváncsi lennék mennyire élveznéd ha nap mint nap ilyen olyan idegen személyek járkálnának a házadban.

Szerintem a villanyszererőt te csak hírből ismered.

2013. jún. 26. 17:43
 17/31 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem kell megint újonnan okoskodnod, mert képzeld el én majd eldöntöm örökbe fogadok-e, de képzeld el ezt a kérdést sem véletlenül tettem fel, valszeg mert szeretnék befogadni egy kutyát! Viszont ez az én döntésem, és nem azért fogom megtenni, mert valaki arra kért tegyem meg.
2013. jún. 26. 17:45
 18/31 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem aż utolso kommentem volt a leg normalisabb de mind1 :D

tojok a villanyszerelo fobiadra,a lenyeg azon van h naponta latom azt a sok megkeseredett allatot, es ugy gondolom h csak az fogadjon orokbe, aki tudja, es erzi h elete vegeig gondoskodni tud rola, es szeretni tudja azt a joszagot. A tobbi meg ne tartson semmit! Rohadtul nem bonyolult.Viszont magadra kellett volna ismerj a "hacsak ennyinel".....

2013. jún. 26. 17:49
 19/31 A kérdező kommentje:

[link]

Találatok illatos út menhely címkékre, első oldal:

"illatos úton",

"illatos út nem menhely",

"szervezetek, alapítványok, menhelyek, gyepmesteri telepek",

"BFKF Állategészségügyi Szolgálat (Illatos út)",

"Az Illatos úti „állategészségügyi“ telep NEM MENHELY",

"Az illatos úti telep (a közhiedelemmel ellentétben) nem menhely.",

"megtelt az illatos úti kutyamenhely",

"llatos út. A Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi (Ebrendészeti) Telepe (Nem menhely)"

2013. jún. 26. 17:52
 20/31 A kérdező kommentje:

egyébként tényleg rohadtúl az szúrja a szemedet, hogy én ennyit szerettem volna tudni, csak hogy tudjam mire számítsak?? meg hogy mi az igazség ebben??

nem vagyunk egyformák, eleht hogy te kebledre ölelsz minden jöttmentet, de én ha a saját házamban járkálgat és náézelődik egy IDEGEN azt nem szeretem és zavarba vagyok már bocs!! éés nehogy azt hidd hogy ezzel csak én vagyok így, a legtöbb ember nem csipázza ha idegen emberek járkálgatnak náluk. szóval ez még csak nem is fóbia

2013. jún. 26. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!