Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10-11 hetes kölyökkutya...

10-11 hetes kölyökkutya morog, ugat mindenkire, aki leszidja, amikor durván játszik! Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Ezt csak akkor csinálja, ha nagyon be van pörögve, viszont akkor teljesen kikel magából, és elkezd ránk morogni, ugatni, fogat csattogtatni!

A szájából a kaját ki lehet venni, a táljába nyúlkálhatunk, játékait bármikor elvehetjük tőle, akkor a legkisebb ellenállást se mutatja, sőt. Ha evés közben odamegyünk hozzá, akkor a farka méginkább elkezd járni, nem akar dominálni! Ezért nem tudjuk hová tenni ezt a játék közben fenyegető magatartását :S

2013. jún. 25. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez új infó, hogy ki vannak tiltva a gátról :O Pont itt olvastam valahol, és jó kutyás helyek között volt megemlítve. Köszi mindenesetre a felvilágosítást.
2013. jún. 25. 22:56
 12/13 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:

A kiskutya a leszidásból csak annyit ért, hogy a gazdi is izgatott és hangoskodik, hát ő is izgatott és hangoskodó lesz. Ha durván játszik, hagyjátok ott.

Még, ami sokszor nem jön elő, az a félénk kiskutya esete. Az enyémet pl. nem szabadott erősen leszidni, mert rosszul reagált rá, elég volt a tiltószó és a megfelelő büntetés (figyelemmegvonás).

2013. jún. 25. 23:09
 13/13 anonim válasza:
Sokan írjátok a "hagyd ott ha agresszív és harap" tanácsot...kissé megmosolyogtat mert az én goldim ha egyszer harap úgy morog és kapaszkodik belém a fogával mint a kullancs. Nem tudom otthagyni. Ha sikerül levakarni magamrόl újra és újra nekem ugrik amíg egy hangos fúújj kíséretében orron nem csapom. Néha egy nem is elég neki de attól lenyugszik
2013. aug. 23. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!