Mennyi kaját kell adni nagyon aktív kiskutyának?
szerintem jobb lenne ha egy jobb tápra váltanál ugyanis a márkát nézve (és ismerve) nem csoda hogy szegény kutya állandóan éhesnek érzi magát. ez a mindenféle színezékkel telepakolt konkrétan kaki minőség csak átszalad a kutyán. (nem is lenne meglepő ha a saját kaksija iránt is különösen étvággyal érdeklődne).
igaz én már nem táppal etetem a kutyám de a brit-ről nagyon jó véleményem van és úgy tudom hogy magyarországon ez még a totál elfogadható árba esik bele.
Igaza van,azoknak akik a tápváltást javasolták.Rossz minőségű a kaja,ezért tűnik folyton éhesnek.Valószínű,hogy az is,mivel mint már mondták,alig van a tápban olyan anyag,amit a szervezete hasznosítani tudna.
Ezzel sokkal többet ártasz egy fejlődésben lévő kiskutyának,mint azzal,hogy tápot váltasz.
Persze a tápváltást is fokozatosan kell csinálni,ha 5-6 nap alatt vezeted át új tápra,akkor az ég világon semmi baja nem lesz.
Normális tápok:
Brit
Brit Care
Acana
Orijen
Taste Of The Wild
Real Nature
Flatazor
Elfogadható még:
Dog Chow
Josera
Belcando
Eukanuba (bár ezt sokan agyon dicsérik,de elég sok gabonával dolgozik)
Hill's (szintén,mint az eukanuba)
Ezek között nézz szét,hogy a TE pénztárcád melyiket csípi.
Javaslom a Brit-et,mivel jó áron van és jó minőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!