Betadinnal törölgethetem a kutyám fülét?
Sebes neki mindkettő, vakarja is. Voltunk orvosnál, adott egy Cortizeme emulziót, azzal kenegetjük napi egyszer, de ez krémes és mindenféle kosz beleragad,mert kinti kutya (habár most a melegben beengedem).
Kérdésem, hogy szerintetek, kenjem mindkettővel, vagy csak Betadinnal? Sokáig (kb. egy hétig) csak Cortizeme-ével kentem, sokat javult, de nem az igazi.
Egyébként nem vészes, nagyon kevés és kicsi seb van ami a vakarástól lett neki ...
Egyébként ha ez már elmúlik, akkor Betadinnal fertőtleníthetem neki minden nap? Vagy hosszú távon esetleg árthat? Kirágja? Nem, ugye?
Nem rágja a fülét, hanem vakarja. :D Egyébként berni keverék.
Fürdetni nem szoktam, fél a víztől, azért kérdeztem, hogy a Betadinnal elég ha "mosom", azaz fertőtlenítem?
Viszketés ellen is kend be valamivel.
Fenistil géllel.
Értem! Ennek a Cortizeme gyulladáscsökkentő és viszketéscsillapító.
Ha már kenem krémmel, akkor Kék kenőccsel fogom, az van és a legjobb, hámosít, gyógyít, stb.
Köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!