8 hetes kiskutyának lehet e adni majpastétomot és tojást?
Természetesen adunk neki mast is enni.
Csak szeretnénk, h valtozatos legyen az étrendje és ne mindig ugyan azt egye... :)
8 hetes kiskutyának egy nagyon jó minőségű puppy száraz táp kell.
Vagy ha van hozzá türelmed és értesz is hozzá,akkor a BARF módszerrel főzhetsz neki te.De ez szaktudást igényel.
A száraz táppal jobban jársz még.
Jó minőségű legyen(Brit,Brit Care,Orijen,Acana,Taste of The Wild,Azp,Real Nature)
Ezek a jó minőségű tápok...
Tudom,ne haragudj,a BARF nem főzős dolog,de én mindig ezzel kapcsolom össze.:)
A kutyának nem kell változatos étrend.
Ő kutya nem ember.Jó minőségű kaja kell neki.
Erről a BARF módszerről meg nem is hallottam. :/ Pedigree és Darling Junior tápot is adok neki, de azokat nem szereti. Hogyan késztsem el neki ???
Ezeket szoktam neki enni adni: főt répa, főtt krumpli, pépesen, bele csirke melle húsa, vagy konzervos Junior tép. Griz, joghurt haztartas kekszel, szalámi, leves.
A pedigree és darling,chappi és egyéb ilyenek, egy kalap sz@rt sem érnek.Nagyon sok mesterséges hozzáadott anyag van benne.
A fentebb felsorolt tápok a legjobbak és nagyon fontos,hogy ne variáld a tápokat,mert kikészül a gyomra.
A BARF étrendnek van egy szép leíráse sok helyen,simán ki tudod guglizni.
Én nem etetek BARF-fal,de ha jól tudom húsra épül az egész.Kiegészítve gyümölccsel és zöldséggel mindezt nyersen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!