Kiskutya "aranyér"?
Sziasztok!
Barátnőm kapott egy 5 hetes(!!) német juci kislányt.Ajándék volt,azt mondták tenyésztőtől van.
Hát persze nem onnan van.
1 oltása már volt,május 9-én született,így ezen a héten már 7 hetes lesz.
Ezt leszámítva a problémája,hogy a fenekénél valami aranyérhez hasonlító pukli van,kívülről.
Viszont tudomásom szerint kutyáknak nem lehet aranyere.
A széklete híg volt.
Ötletek?
(Természetesen mondtam az orvost,de arra most nincs pénzük,valami meggyőző "ijesztő" betegség kellene..:S)
És ilyen picinek is??
Mégis hogyan?
Azóta megy a hasa a picinek folyamatosan.
Mondtam neki,hogy el kellene vinni dokihoz,de egy ft nincs a tárcájában.
Felajánlottam neki,hogy besegítek,viszont én ma még nagyon messze vagyok.Holnap tudok csak elutazni hozzájuk.
Addig valami ötlet,hogy mit csináljanak?
A "tenyésztőnél" friskies juniort és konzervet kaptak.Onnan elhozta barátnőm ismerőse (tőle kapta) náluk maradékot kapott.Majd 2 nappal később,amikor bnőmhöz került,ő elkezdte Class Preference Junior táppal etetni.
Már ajánlottam neki normális minőségű tápot,akkor mondta,hogy valami pukli van a fenekén,és azóta f-sik.
Mondtam,hogy vigyék el dokihoz,de nincs pénz.Így most felajánlottam,hogy holnap odautazok hozzájuk és elvisszük együtt a kicsit.Féreghajtót 19-én kapott.
Nem zavar be nagyon,ha most meg hirtelen rizst kap?
Hát azt én is szeretném tudni.3 hónapja pusztult el barátnőm 1 éves német juhásza.Betörtek hozzájuk és megverték a kutyát,a belső vérzésbe meg belehalt.:S
Barátnőm nem is akart még kutyát,nem is tudta hogy mire készül az a valaki.Ráadásul azzal is tisztában van,hogy most nincs pénze kutyát tartani és még amúgy is gyászolja az előzőt.
De vissza nem adhatta,mert annak a pasinak nem kellett,sem a szaporítónak,akitől hozta az ismerőse...Nem tudom mi lesz velük,én most tudok segíteni neki,hogy legalább ezt élje túl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!