Normalis, hogy nem evett a kutyam?
Nem tudom mit etetsz vele, de ami megfizethető és az középkategória alsó határát még megüti az a Josera Economy, amiből 20 kg 6000-6500.
Ha meg nem eszi, akkor elveszed előle és nem kap mást. Holnap újra eléteszed etetési időben, ha akkor sem akkor újra elveszed...ha elgyengülsz és adsz neki mást akkor számíts rá h ezt megszokja h veled packázhat. Nem szerencsés. Ezek pont olyan játszmák, ahol sokat veszíthetsz a pozíció-különbségből ami köztetek van. Nem éri meg.
Igen az, bár nem mindig az olcsóbb az olcsóbb, hisz sokszor többet kell adni, mint a drágábból, így hosszútávon többe kerül.
Én az 500Ft/kg alatti árkategóriában 2 tápot tudnék ajánlani, az aldis romeo (3kg kb 900Ft) illetve a decathlonos outdog 100 (12kg 4000Ft). Illetve nem tudom mivel etettetek eddig, de a top farmina 20kg-os kiszerelésben kb 11e Ft, jó minőségű és kevés kell belőle, lehet érdemesebb lenne egy kicsit drágábbat venni, ha a mostaniból több fogyott, hosszútávon jobban jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!