Felszeded a kutyád kakiját? Őszintén!
Járdára, aszfaltra, kőre, betonra sosem kakál. Egy hatalmas kutyás térre szoktam kijárni vele hogy szaladgáljon, ott sok fa, bokor van, és hát megmondom őszintén nem szoktam felszedni... Nagyon sok kutyás jár oda akik nem szedik fel és mégsem járunk térdig a kakiban, sőt azt kell mondjam még a 3 év alatt talán egyszer láttam kakikupacot a téren.... meg amúgyis fához, bokor alá csinál, a természet meg úgyis bedolgozza! Ha kőre csinálna felszedném de oda valahogy nem esik jól neki.
22L
Én igen, nálam ez alap, ilyen a természetem. Szeretek mindent úgy hagyni, ahogy használatba vettem, legyen szó munkahelyi íróasztalról, cégautóról, vagy éppen panziószobáról. Nem kivétel ez alól a kutyázós terület sem. Volt olyan is, hogy ahová a kutyám csinált, már eleve volt mellette egy kaki. Nem tudtam eldönteni, hogy melyik a miénk, felszedtem hát mindkettöt.:) Mindig van nálam pár csomag papírzsepi és 5-6 darab kis zacsi, kezemre húzom, megmarkolom, kifordítom, és kész. Egy mozdulat, nem csinálok ebböl ügyet.
Ami bosszant, ha ezután vagy 5 percig kell sétáljak a meleg kutyaszarral a kezemben, mert sehol egy szemetes. Na ilyenkor legszívesebben a polgármester úr íróasztalára raknám a kupacot!
na igen, a környékünkön, kivéve a buszmegállókat, kilóméteres körzetben egyetlen egy utcára kirakott, zöld, műanyag szemetes sincs. Egy sem. Csak a nagy, házakhoz tartozó kukák.
Az a vicces, h eddigi (rövid) kutyás pályafutásom alatt még sosem léptem szarba, pedig néhol nagyon sok van
mi nem lakótelepen lakunk..de mindig nekem kell összeszedni,és már idegesít..ott a nővérem..ha azzal a szerencsétlen görénnyel(vadász göri ^^) nem törődik,akkor már a kutya szarját szedné fel -_-..
mind1,most nem görényről van szó,szal nem offolok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!