Mit tegyek hogy lehűtsem a nagy szőrű kutyámat?
Nagyon meleg van, ezen a héten itthon vagyunk vele, így egész nap a lakásban hűsöl. De amikor dolgozunk a kenneljébe zárjuk (van ott lugas is építve neki, ami alá nem szokott feküdni... Inkább bent van a házában, ami szerintem melegebb mintha kifeküdne a lugas alá).
A kutya fajtája Husky, és a husky szőre eleve nagyon vastag(ráadásul több rétegű is). Sétálni csak hajnalban vagy nagyon későn este szoktuk amikor lehül a levegő. Mit tudnék tenni érte, hogy amíg dolgozunk addig elviselhetőbb legyen számára a meleg?
A babafürdető kád nekünk bevált. Talajszintig süllyesztve, félig felengedve vízzel, és nagyon élvezi.
De ha fél a víztől, nem hiszem, hogy bele fog állni.
Én itthon beállítom a csap alá és kényszerfürdő, este bő 1-2 óra úsztatás...éjjel eddig lakásban volt, de tegnap kizártam a kertbe, mert baromira lihegett bent...kint jobb idő volt.
Holnap meg kap pancsoló homokozót vízzel, de úgyis csak akkor megy bele, ha küldöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!