Szerintetek nagy baj ha ebben a nagy melegben nem viszem sétálni a kutyámat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 12:19
1/8 anonim válasza:
Nem baj, de ha már megszokta a napi sétát akkor vidd este vagy kora reggel amikor még nincs olyan nagy meleg.
2/8 anonim válasza:
wc-znie melegben is kell. én úgy szoktam ilyen melegben sétáltatni hogy viszek egy üveg vizet és abból adok neki inni, vagy ha más nagyon melege van bevizezem a fejét, mellkasát.
3/8 anonim válasza:
Ne a nagy melegben vidd el, hanem lehetőleg reggel 9 előtt és este 6 után. Az én kutyáim is dőlnek most jobbra-balra, de este felélénkülnek és nagyon is igénylik a sétát:)
Na meg séta közben lehet néha árnyékban megpihenni, sokat itatni, stb.
5/8 anonim válasza:
mi reggel 9 előtt visszük le őket,délután csak 15 perc amíg pisi,kakit elintézik...este pedig fél7 hét után megyünk akkor már árnyék van itt mindenütt és jobb idő van..
(panelban lakunk)
6/8 anonim válasza:
Nagy baja nem lesz, de nem lesz a sétában sok élvezet, mert csak ott fog bazi lassan cammogni melletted. Én ilyenkor a melegben csak eü sétára viszem, de az is vagy 30 perc, mert olyan tempóra vált, hogy ennyi idő megkerülni a háztömböt. Olyan lassú, hogy szinte egy helyben áll. :) Estére természetesen felélénkül. :)
7/8 anonim válasza:
Vidd sétálni, ha esetleg kicsit vonakodik is. ahogy előttem mondták, abban az időben a legcélszerűbb. Bár az én kutyámnak mindegy hogy ha most elindulnék vele, ugyanúgy pörög mint késő este
8/8 Szilvi & Argos válasza:
Ha tudod, vidd vízhez úsztatni.
De este 19 után már lehet kellemesen sétálni.
Mi 17 után indulunk úsztatni, aztán labdáztatni, gyakorolni...illetve délelőtt 9től voltunk kint egy órát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!