Hogy hűtsem nyári melegben a kutyámat?
Késő délután, este, vagy reggel, amikor még nincs meleg. Délben nem csak a kutyák, mi emberek se bírjuk.
Hűteni...hm. Udvarban valami hűs zugot biztosítani. Vannak akik szerint jó ötlet, egy gyerekmedencét vizzel megtölteni, és abban hűsöl a kutya.
20.16 vagyok
Meg viszek magamnak vizet, hogy igyon, és ami a tálban marad, ráöntöm a hátára.
Régen skót juhászunk volt (ő azóta sajnos már meghalt, 15 évesen), neki a kedvenc nyári játéka az volt, amikor a kerti slagból spricceltük rá a vizet. Ugrált, játszott, harapdálta a vizet, nagyon jól elvolt és ezzel le is lehetett hűteni.
Egyszer (mikor még nem volt ez a játékunk) egy nagyon meleg nyáron hőgutát kapott, akkor kezdtük el ezt a módszert alkalmazni, hogy rendbejöjjön tőle. És sikerült. :) A továbbiakban pedig semmi baja nem volt.
Minden ilyen kérdéshez linkelem, mert szerintem zseniális eszköz: [link]
Az enyém rosszul viseli a meleget, de ezt imádja. Emelett séta kora reggel, és sötétedés után, ha valahova megyünk, viszek vizet. A hasát, a fülét, a tarkóját szoktam neki bevizezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!