Segítség, a kutyánk mérget evett. Mi a teendő?
ma 09:55
azért mert te még nem hallottál valamiről, az közel sem biztos, hogy hülyeség. nyugodtan kérdezz meg bármilyen állatorvost. Szerinted klinikán mit kap a fagyállót ivott kutya??? Alkoholos infuziót.
Kérdező milyen gyógyszert kapott a kutya? K vitamint adott neki? Azzal segithetsz kicsit, ha a hasát áttörlöd vizes ruhával, az hűti. Remélem rendbejön.
igazad van, ilyenről nem hallottam. viszont hallottam arról hogy a kutya számára abszolút mérgező az általunk fogyasztott alkohol, és totálisan megviseli a szervezetét. a részegségig itatott kutya pedig tudomásom szerint még meg is halhat.
igaz, nem vagyok diplomás orvos, de úgy tudom hogy a gyógyászatban használt alkohol sem ugyanaz mint a vodka vagy a pálinka pl. a kettő ég és föld.
Huhh, nagyon köszönöm az eddig érkezett válaszokat, és azt, hogy drukkoltok. Kajával azért "tömjük", mert az orvos azt mondta hogy kell, mert másképpen kiürülnek a belei és bélcsavarodást kap. Már magától sem nagyon iszik, úgyhogy a vizet és beletuszkoljuk, nehogy kiszáradjon. Igen, ha nem is rögtön, de sajna kihányja. Viszont azt mondta a doki, hogy inkább az, mint hogy bélcsavarodás kapjon, ugyanis semmit nem hajlandó enni. Viszont (lekopogom) ma mint ha jobban lenne, de csak egy hajszállal.
Egyébként a kutyusunk korát és fajtáját illetően kicsit homályosak az adataink, mert kóbor kutyus volt, de nagyon megsajnáltuk, így befogadtuk az akkor még kölyök Sütit.
Olyan 3,5 év körül lehet, és persze keverék, de erős benne a spániel vonal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!