Tényleg büntetnek, ha nincs a kutyán póráz?
Nekem is volt hasonló esetem, amikor az amúgy a világ legintelligensebbjének kikiáltott border collie póráz nélkül sétáltatva, hátulról hangtalanul támadva próbálkozott megharapni a pórázon vitt két kutyámat. Én sem vettem észre, csak az agaram, és a gyorsaság mindent eldöntött és a bc harapását kikerülve ő harapott oda és okozott egy csúnya sebet. Mondjuk szerencséje volt, hogy az agár szúrta ki és nem a komondor, mert akkor lehet hogy láb vagy fej nélkül kapta volna vissza a gazdája.
Persze így is megkaptam, hogy megharapta a kutyám az övét...
Na igen, a pórázon őrjöngő kutyák...és még ezek a gazdák vannak felháborodva, ha a jól nevelt kutyával elmegyünk mellettük póráz nélkül...fel sem fogják ésszel, mikor mondjuk, hogy nekik nem tök mindegy, hogy a kutyájuk pórázon lévő, vagy szabadon járkáló kutyára acsarog? Ha meg odaszólunk, hogy talán fegyelmezze már le a kutyáját, még ő van megsértődve :D
Tényleg vizsgáztatás lenne a megoldás...nagy csend van a témában, remélem azért halad vmit az ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!