Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások! Mi volt a legcikibb...

Kutyások! Mi volt a legcikibb amit a kutyátokkal átéltetek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 17. 20:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
egyetértek az utolsóval. én vagyok akinek a kölyökkutyája tavaly "molesztált" egy férfit. tökéletesen tisztában vagyok azzal hogy már akkor kellett volna reagálnom amikor a kutya kinézte magának a pasit. sajnos h.lye voltam és mégsem tettem, nem gondoltam hogy odáig elmegy a kölyök. ma már simán elvagyunk a parton anélkül hogy bárkit zaklatna, hiszen ezek után kifejezetten figyeltem arra hogy a kutyát megtanítsam attól mert ott van a közelünkben valaki még nem jelenti azt hogy igényt tart a társaságára. mégis ez az egy eset megtörtént hogy tanulhassak a dologból. ettől a kutyám nem neveletlen, viszont tény gazdagodtam egy ciki sztorival amit itt kérésre megoszthattam a nyilvánossággal. attól mert másoknak toalettel kapcsolatos ciki sztorijuk van még nem jelenti azt hogy ne lenne megnevelve a kutya. főleg hogy többségében kölykökről van szó és ott bizony becsúsznak malőrök akár akarjuk akár nem. ráadásul ha nem számítunk rá akkor sajnos a ciki érzés miatt nem is biztos hogy jól kezeljük épp akkor a helyzetet. én pl. tudom ha egy kicsit erősebbet szóltam volna a kutyának nem ment volna oda. vagy hogy nem ártott volna valami büntiféle a kutyának. mégis elszerencsétlenkedtem a dolgot. van ilyen.
2013. jún. 18. 19:51
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! Csak nem akartam egyedül érezni magam, új kutyim nagyon neveletlen még és nagyon sok cikis emléket kaptam tőle!
2013. jún. 18. 21:08
 23/28 anonim ***** válasza:
és neked milyen élményed volt a kutyusoddal?
2013. jún. 19. 11:30
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen, ez engem is érdekelne :) Ha már mi is elmeséltuk :DD
2013. jún. 19. 12:12
 25/28 A kérdező kommentje:

Hát.

A tóparton sétáltunk mikor szembe jött velünk két csaj. A kutyám kifogta magának az egyiket, össze- vissza ugrálta, szaggatta a ruháit, kész ciki volt, de csak most jött a lényeg! Szaladt egy nagyon kört, a csaj a hibájára ő is futni kezdett és a kutyám elrugaszkodott egyenest a mellkasának ugrott és belökte a vízbe, és a kutyám meg tovább úszott! Szóval mivel ezt látták az ottaniak nagyon ciki azóta is ott sétálni vele! :)

2013. jún. 20. 09:20
 26/28 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es!

Azért ennyire nem kell kiakadni. A történetek többnyire kölyök kutyákról, illetve az enyém például egy 1-2 hete nálam lévő mentett kutyától szólt. Szerintem az ilyen rosszaságok ilyenkor még normálisak, hiszen épp csak hogy megkezdődött a nevelés. :)

2013. jún. 20. 09:24
 27/28 A kérdező kommentje:

Tudom! :)

Utálom a kutyámat hibáztatni!

2013. jún. 20. 09:50
 28/28 anonim ***** válasza:

Huskym a városligeti tóba beszaladt kacsák után úszni. Se kép, se hang nem volt, mi kint égtünk a parton, mindenki minket nézett. Régebben rendszeresen meglógott séták alatt, az sem volt egy szívderítő élmény, mikor koslattam utána, az emberek meg nézték, ahogy megyek a kutya után:D

Kiskutyámmal szintén a Városligetben: 10-20 kutya játszott egy csoportban, tök jól elvoltak, semmi balhé. Az én kis majmom bement közéjük, és minden egyes kutyát meg akart hágni nemtől, kortól, mérettől függetlenül. Próbáltam tiltani, de semmit nem ért:D

Az ilyen élmények hatására mentem el kutyasuliba, és kezdtem el komolyabban foglalkozni a kutyázással. 3. (ideiglenes) kutyámra már egy rossz szavam nem lehet:)

2013. jún. 21. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!