Kutyások! Mi volt a legcikibb amit a kutyátokkal átéltetek?
Hát.
A tóparton sétáltunk mikor szembe jött velünk két csaj. A kutyám kifogta magának az egyiket, össze- vissza ugrálta, szaggatta a ruháit, kész ciki volt, de csak most jött a lényeg! Szaladt egy nagyon kört, a csaj a hibájára ő is futni kezdett és a kutyám elrugaszkodott egyenest a mellkasának ugrott és belökte a vízbe, és a kutyám meg tovább úszott! Szóval mivel ezt látták az ottaniak nagyon ciki azóta is ott sétálni vele! :)
Kedves 14-es!
Azért ennyire nem kell kiakadni. A történetek többnyire kölyök kutyákról, illetve az enyém például egy 1-2 hete nálam lévő mentett kutyától szólt. Szerintem az ilyen rosszaságok ilyenkor még normálisak, hiszen épp csak hogy megkezdődött a nevelés. :)
Tudom! :)
Utálom a kutyámat hibáztatni!
Huskym a városligeti tóba beszaladt kacsák után úszni. Se kép, se hang nem volt, mi kint égtünk a parton, mindenki minket nézett. Régebben rendszeresen meglógott séták alatt, az sem volt egy szívderítő élmény, mikor koslattam utána, az emberek meg nézték, ahogy megyek a kutya után:D
Kiskutyámmal szintén a Városligetben: 10-20 kutya játszott egy csoportban, tök jól elvoltak, semmi balhé. Az én kis majmom bement közéjük, és minden egyes kutyát meg akart hágni nemtől, kortól, mérettől függetlenül. Próbáltam tiltani, de semmit nem ért:D
Az ilyen élmények hatására mentem el kutyasuliba, és kezdtem el komolyabban foglalkozni a kutyázással. 3. (ideiglenes) kutyámra már egy rossz szavam nem lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!