A csehszlovák farkaskutyában hány százalék a kutya és hány százalék a farkas?
Egy kutya nem eper-vaniliás fagyisdoboz, hogy pontos választ lehet adni arra, hogy miből mennyi van benne. :D
Pontos genetikai vizsgálatokkal, ki lehet deríteni egy-két dolgot arról, hogy melyik oldalról milyen géneket örökölt, de az is csak egy egyedre vonatkozik, és az sem százalék lenne.
Az viszont egyértelmű, hogy mivel farkas volt a felmenői közt, ha lehetséges, még jobban oda kell figyelni a nevelésére, amit kölyökkortól kell kezdeni.
Megjegyzés: Nekem eddig volt 42 macskám, 8 egerem, 9 papagájom, mégsem lettem egyik szakértője sem szerintem.
pontosan a fene se számolja ki. Vagy az aki jobb matematikus. Az 50-es években volt az első keresztezés, az első alom 50-50% ugye, az utolsó farkast, a 4.-et 1983-ban vonták be a tenyésztésbe. Közben persze a fajta egységesítése érdekében rokont - rokonnal- is kereszteztek, úgyhogy a pontos szám kiszámíthatatlan.
Hiába volt 5 kutyád, hidd el nagy meglepetések fognak érni. Sok mindenben más mint egy kutya. Nekem van, légy szíves olvasd végig a régebbi cseh farkasos kérdéseket az általános jellemzéshez, ha valami nagyon konkrét kérdés van akkor persze szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!