Ez igaz lehet, hogy 70-százalék hús van benne. Ennyiért?
2013. márc. 16. 19:35
1/7 anonim válasza:
Nem egészen :) kis trükk van benne ugyanis a hús 70% szárítás előtt, meg még alul is manipulálnak valamit a százalékokkal 40-25-5 valami.
2/7 A kérdező kommentje:
A
2013. márc. 16. 20:20
3/7 A kérdező kommentje:
akkor jól gondoltam.mennyi hús lehet benne?
2013. márc. 16. 20:21
4/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem olyan 80%-át veszíti el.
5/7 anonim válasza:
Ha jól tudom akkor a hús víztartalma átlag 70% ebből azért valamennyi nedves anyag tartalom marad benne. én olyan 65%ra tippelek.. Tehát ami 70%ot ők írnak a helyett én azt mondanám hogy 28-30% ami egyébként még mindig kifejezetten jó a piacon :)
6/7 anonim válasza:
Én azt figyeltem, meg, amíg a szarvas húst forráztam, h kb. 40%-át veszítette el és ez sima forrázás volt, hideg vízben felraktam, megvártam, amíg felforr és már vettem is le. Tápoknál ugye kiszárítják a húst, ennél csak több lehet.
7/7 Tomika38 válasza:
A 70% hústartalomból 40% a friss hús, a többi már szárított. Tehát elvileg csak abból veszít.
Szerintem a lényeg nem itt van a %-okban, hanem abban, hogy friss hús az alapanyag, nem úgy mint más gyengébb tápoknál, ahol azt írják 40% hús és melléktermékek. Tehát szerintem a jó táp a hús minőségében is keresendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!