Ha műtik a kutyát, hány százalék, hogy nem kel fel?
Kb 2 hét múlva műtik a kutyám,elaltatják,ivartalanítják(lány),meg leszedik a fogkövét,
kis termetű,dagadt,januárban lesz 4 éves,kb mennyi az esélye,hogy nem kel föl?Tudom,hogy megmondja az orvos,de nem tudok addig várni.
Fifti-fifti.
Minden műtét kockázattal jár. Az altatásnál pedig pár percre leáll a légzés, így az is veszélyes lehet.
Ezért ha nem szükséges, nem műttetem meg a kutyáimat.
Megkérdezhetem kedves két utolsó válaszoló, hogy mi a rákért kell fölöslegese ijesztgetni a kérdezőt?
Fifty-fifty mi?
Jobb ha elfogadjátok, hogy ilyen rutinműtéteknél a kockázat nagyjából 0%.
Jah, meg el is üthet az autó, ha elmész sétálni.
Percekre leáll a légzés altatásnál? Honnan vetted ezt?
én vagyok a túladagolós:
nem mondtam hogy hű de nagyon veszélyes, és minden műtét kockázattal jár... de az orvostól is füg.. én az altató túladagolást onnan vettem, hogy az állatorvosomról (aki egyébként a helyi menhely orvosa is) modnták hogy nagyon jó doki, kivéve ha rossz napja van, ugyanis előfordult a praxisában hogy egy ilyen rossz napon egy fajtatiszta boxer nőstényt elaltatott végleg a sok altatóval...
de mint irtam előtte: kár ezen parázni... (kb mintha azon paráznál valahányszor eszel, hogy félrenyelsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!