Farkaskutyát vennék?
A második választ én írtam,továbbra is ez a véleményem(nem az első csehszlovák farkaskutyás kérdés,amire írtunk...)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1727164-kedve..
Ki mondta, hogy a kinézete miatt akarok venni olyat?
Nekem jobban tetszik a temperamentuma. Meg persze a kinézete is. Szerintem igen is ellehet érni vele sok mindent. Rengeteg idővel.
2. válaszoló.
Írtad, hogy a többi kutyának is neki megy. Ez akkor is így lenne, ha elhozom vagy 2 hónapos korától és két kutya közt él? Meg persze napi szinten foglalkozok vele?
Vonz az, hogy félig vadállatól származik és úgy is viselkedik. Vonz, hogy veszélyes. A viselkedése, a mozgása. Vonz, hogy legyen egy ilyen kemény félig vadállatom és vonz, hogy megakarok "szelídíteni" egyet.
Lehet, ha úgy bántam volna kutyáimmal agresszívak lettek volna. Egy rottweilerem volt az agresszívak közül. Az volt az első kutyám. Nálam még is olyan volt mint a kezes bárány. Bárkitől megvédett volna. Sajnos egyszer elütötte az autó.. Már 8 éves korom óta kutyázok, most 19 éves vagyok. Igaz akkoriban még nem úgy álltam hozzá, hogy mindent megtanítsak neki. Most egy német vizslával foglalkozok és őt tanítanom.
Nem vagyok kutya professzor, de elég sok dolgot letudok szűrni a kutya viselkedéséből.
Nagyjából ennyiről lenne szó.
Igaz amint mondottam még nem most közvetlen lenne a vétel addig is van még időm olvasni és tanulni. Egy vadászkutya tanításában is sok mindent lehet tanulni. Bár szerintem minden egyes kutyához csak ez kell. Türelem és határozottság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!