Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a Bullterrie...

Mi a véleményetek a Bullterrierről?

Figyelt kérdés
Nem provokatív kérdés akar lenni, csak a felmerült hogy a közeljövőbe lehet kutyám, és igazándiból mióta élősszőr megláttam ilyen fajtát beleszerettem és tetszik.é Sokat olvastam róluk meg sokat beszélgettem tulajdonosokkal,de itt is gondoltam felteszem a kérdést.

#Bulterrier
2013. jún. 16. 00:26
 1/10 A kérdező kommentje:

félreértés elkerülése végett. Nem Staffordshire bullterrier meg pitbull terrier. Hanem ők:

[link]

2013. jún. 16. 00:28
 2/10 zsuzsabazsa ***** válasza:

Szép tojásdad fejük van.

Véleményem szerint az ábrázatuk meg kifejezéstelen.

Ettől eltekintve tetszik a küllemük.

2013. jún. 16. 01:04
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem jó fej kutyák, és mindig jókedvűek:)
2013. jún. 16. 07:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Régi bullterrieres vagyok,több mint 20 éve van ilyen kutyánk,most épp kettő.

Az nem igaz,hogy kifejezéstelen az arcuk.Minden érzelmet le lehet olvasni róla.

Szinte betegesen ragaszkodnak a gazdájukhoz.Épp ezért nem szeretnek sokáig egyedül lenni.Olyan családnak lenne a legideálisabb,ahol vagy mindig van otthon valaki,vagy napi 4-5 óránál tovább nincs egyedül.

Más kutyákkal sokszor tahó módon játszanak,tehát fontos a korai szocializáció,kutyaiskola is ajánlott.Nem igaz,hogy buták.Az előző kutyámnak pl.munkavizsgája volt és versenyekre jártunk,de volt bullterrier mentőkutya-képzésen is.

2013. jún. 16. 11:21
 5/10 A kérdező kommentje:
#4 és feltétlen gazdától függ tehát mondtad h 4-5 óránál többet nem marad egyedül de ugye dolgozni azt muszáj :D pl ha van egy olyan kutya amivel gyerekkora óta van akár testvére akár amivel együtt nőnek fel akkor azért el van arra az időre ?
2013. jún. 16. 12:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy elvan.

DE mivel felnőttként is nagy lakberendezők,ha megsértődnek,lelakják a lakást,így érdemes a szobakennelt beszerezni.Nem olcsó,de megéri.

2013. jún. 16. 12:12
 7/10 A kérdező kommentje:
nincs az az isten hogy én egy olyanba bezárjam a kutyámat
2013. jún. 16. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Pedig a szobakennel nem börtön. Sőt sok kutya kifejezetten szereti. Az az ő saját kuckója, biztonságban van, nem háborgatják. Az enyémek is oda vonulnak el, ha nyugira van szükségük.
2013. jún. 16. 20:59
 9/10 A kérdező kommentje:
az tény h kell egy saját hely ahova elvonulhat a kutya de én nem gondolom h egy rácsos akármi lenne a megoldás, meghát én ilyen helyre biztos nem zárnám be 4-8 órára
2013. jún. 16. 21:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor még nem csuktuk össze a szobakennelt,igen gyakran benne aludtak napközben.Nyitva volt az ajtaja,tehát önszántukból jöttek-mentek benne.

Ha megfelelő méretű,nincs vele gond,nem börtön nekik.

2013. jún. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!