A tesóm megölheti a kutyánkat?
egy családi kutyát erre nem lehet megtanítani!
nekem is van kutyám én nevelem,foglalkozok vele,sétáltatom etetem..csak nekem fogad szót!
de sétálni bárki elviheti a családból,mert szivesen megy..
akár mekkora kötődést kialakíthatsz a kutyával,akkor is elmegy majd tesóddal sétálni..
Én a helyedben leülnék a tesómmal és megbeszélném vele a dolgot!
amúgy mennyire vagy fiatal hozzá képest ?
milyen fajta kutyátok van?
Ha nem akarod, hogy belekeverjük a családodat, meg a lelki sérült testvéredet, akkor mégis miért írtad le a problémát teljes egészében? Ha nem akartad volna, akkor nem írod le, hanem egy másik, (jóval humánusabb, és kevésbé gusztustalan) hátteret találsz ki neki. Úgyhogy ne csodálkozz kedves kérdező, ha ezek után ítélkeznek az emberek. Gondolom te is tudod, hogy ez gusztustalan, és a törvény bünteti. Ráadásul ahogy látom (és úgy tűnik nem én vagyok az egyedüli) nem csak a bátyád szorul kezelésre, hanem te is. Ilyen felfogással nem hogy kutyát nem bíznék rátok, de még egy növényt sem, mert kb azon a szinten vagytok.
Ha jót akarsz annak a kutyának, akkor keresel neki egy jó,, gondos, szerető gazdát, aki teljes ellentéte nektek, és rá bízod a kutyát, hogy végre szerető környezetben élhessen tovább. Egy életről beszélünk könyörgöm, nem egy tárgyról.
Nem tudom mennyi idős vagy, de biztos vagyok benne, hogy nem vagy még 18. Kérj segítséget felnőttől, és keress egy jó gazdát a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!