Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyibe kerülhet külföldön...

Mennyibe kerülhet külföldön egy belga juhász?

Figyelt kérdés

#belga_juhász
2013. jún. 13. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Csak tudom, hogy mi van ismerősi körben és nem a közhiedelemmel ellentétben nem mindenki teheti meg, hogy dolgozni vigye a kutyáját, azt a 8-9 sőt még akár 10-11órát is röhögve kibírják, mert mást sem csinálnak csak pihennek.

Igaz jelenleg nem malim van, de az én kutyám napközben a reggeli séta után simán elfekszik és alszik/pihen egy helyben 12órát is amíg el nem jön az esti közös munka vagy séta ideje, amikor rendesen lefárasztom agyilag és fizikailag is. Szóval akármennyire is hihetetlenül hangzik az a 8-9óra nem fog gondot okozni egy kutyának sem, persze a kisebb kölykök kivételek, azoknak ez tényleg sok.

2013. jún. 14. 09:06
 12/14 anonim ***** válasza:
MALI-t kérdezett!!! Az egy más világ!
2013. jún. 14. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Épp ezért írtam, hogy az a kb 10-15db ami van jelenleg közeli ismerősöknél (és még 2x legalább azoknál akit rajtuk keresztül csak mondjuk látásból ismerek) simán kibírja. Tisztában vagyok egy mali igényeivel, volt, foglalkozom, találkozom velük szinte napi rendszerességgel...

Épp ezért is javasoltam a netboardos fórumot -mivel nekem jelenleg nem malim van, bár az energiaigénye szintén a fellegekben jár- ott első kézből megosztott tapasztalatokkal találkozhat, aktív mali gazdik/tenyésztőktől kérdezhet, nem úgy mint itt.

2013. jún. 14. 16:38
 14/14 anonim ***** válasza:
mali, és mali között is óriási különbségek vannak. Az enyém nem birja sem a kennelt, sem a dobozt. Viszont a kertben elvan. És ha utazunk a kocsiban is nyugodtan. De 8-9 órát egy kutyát sem szabad dobozban hagyni. Az rengeteg idő. A mali nem kennelkutya, elég kevés birja az ottlétet, főleg amelyik 200 fokon ég éjjel nappal.
2013. jún. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!