Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Beagle és a Belga juhász...

A Beagle és a Belga juhász valóban buta?

Figyelt kérdés
Róluk hallottam, gazdájuk mondta. Vagy csak az övék volt az?
2013. jan. 7. 21:59
1 2
 1/14 Quorra válasza:
23%
Én ismertem egy beagle-t, nem volt buta. De már megdöglött.
2013. jan. 7. 22:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Beagle kutyám volt. Butának messze nem mondhatóak el. Nagyon is okosak. A beagle okos kutya, csak önfejű, makacs, a saját feje után megy. A belga juhászkutya sem buta. Inkább csak kíváncsi, és nagy a mozgásigénye. Éber, és könnyen tanul ő is, csak hát akkor tanul amikor kedve van..

Azok a gazdák akik szerint buták ezek a kutyák, nem értenek a kutyáikhoz..

2013. jan. 7. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A belga mitől lenne már buta?! Az egyik legjobb munkakutya!

http://www.youtube.com/watch?v=fMyeEmgtG88

2013. jan. 7. 22:23
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik kutyára sem lehet azt mondani,hogy buta.

Beagle-m van, egyáltalán nem buta. Csak mohó és éhenkórász:)És tényleg a saját feje után megy.

2013. jan. 7. 22:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A beagle nehezen motiválható, a belga meg túl okos a buta emberekhez; ezeket nehezebb elismerni és kezelni, mint lebutázni a kutyát.
2013. jan. 7. 22:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
nem mondanék butának se egy juhászkutyát, se egy falka vadászatra használt kutyát!
2013. jan. 7. 22:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A beagle az egyik legokosabb fajta, csak ahogy mondani szokás, minden eszét arra használja, hogy átverje a gazdáját. Nagyon kemény kezű gazdát igényel, viszont akkor hihetetlen teljesítményre képes.

A belgák pedig szintén páratlanul okosak! Az egyik legjobb munka, rendőr és mentő kutya fajta a malinois! A többi fajta nem annyira pörgős, de attól még nem kevésbé buta.

2013. jan. 7. 23:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A gazdájuk volt buta. Mind a kettől okos fajta, bár máshogy. A belgajuhász egy könynen képezhető irányítást szerető juhász kutya. A beagle egy öntörvényű rafkós kis dög, de nagyon okos. 15 éve tartok beagletöket mindent lehet rájuk mondani, dehogy buták lennének.
2013. jan. 7. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Bejglire azért mondhatják hogy buta mert a "makacs rafkós dög" stílusával elérheti hogy az alkalmatlan gazda kirakja a hóra...
2013. jan. 7. 23:53
 10/14 Mókusgyilkos ***** válasza:

nincs olyan h buta kutya max tényleg arra használja az ezét hogy átvágja a palánkon a gazdit :D

nekem staffim van ami ugye szintén a makacsabb fajtákból való és tény h nem éppen 1 belga / skót / német juci de azért igencsak értelmes jószág.

2013. jan. 8. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!