A Beagle és a Belga juhász valóban buta?
Nekem Beagle kutyám volt. Butának messze nem mondhatóak el. Nagyon is okosak. A beagle okos kutya, csak önfejű, makacs, a saját feje után megy. A belga juhászkutya sem buta. Inkább csak kíváncsi, és nagy a mozgásigénye. Éber, és könnyen tanul ő is, csak hát akkor tanul amikor kedve van..
Azok a gazdák akik szerint buták ezek a kutyák, nem értenek a kutyáikhoz..
A belga mitől lenne már buta?! Az egyik legjobb munkakutya!
Szerintem egyik kutyára sem lehet azt mondani,hogy buta.
Beagle-m van, egyáltalán nem buta. Csak mohó és éhenkórász:)És tényleg a saját feje után megy.
A beagle az egyik legokosabb fajta, csak ahogy mondani szokás, minden eszét arra használja, hogy átverje a gazdáját. Nagyon kemény kezű gazdát igényel, viszont akkor hihetetlen teljesítményre képes.
A belgák pedig szintén páratlanul okosak! Az egyik legjobb munka, rendőr és mentő kutya fajta a malinois! A többi fajta nem annyira pörgős, de attól még nem kevésbé buta.
nincs olyan h buta kutya max tényleg arra használja az ezét hogy átvágja a palánkon a gazdit :D
nekem staffim van ami ugye szintén a makacsabb fajtákból való és tény h nem éppen 1 belga / skót / német juci de azért igencsak értelmes jószág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!