Kistestű, izmos kutyafajták?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tudnátok nekem kis-közepes testű kutyafajtákat mondani? Pl francia bulldog, angol staffordshire bullterrier, és hasonlókra gondoltam. Zömök, rövid szőrű és izmos legyen. Mi van még, ami hasonló?2013. jún. 11. 22:09
11/14 anonim válasza:
Nem sok köze van a franciához, bár tényleg hasonlít rá és többek közt ebből illetve a pit bullból valamint más bull típusú kutyákból tenyésztették ki. Viszonylag új fajta és a franciával ellentétben a munkaosztályba van sorolva, tehát a tenyésztésnél elsődleges szempont az egészség, a munkakészség (és tudás nem akadályoztatva a kinézet által) ezért is van a neten rengeteg "túlizmolt kép", mert egyrészt ez részben genetikus (úgy ahogy az ambulloknál) másrészt rendszeresen dolgoznak velük (súlyhúzás, lógás...).
12/14 anonim válasza:
szerintem tuti, hogy rohadt sok köze van hozzá. jó, hogy nem olyan a füle, mivel hogy vágják a szerencsétlennek. amúgy francia bulldog kb egy az egyben, csak gondolom még betegesebb, mint az eredeti fajta.
13/14 anonim válasza:
Van még a miniatűr bullterrier is, esetleg mopsz, ha még kissebben gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!