Leül/lefekszik a kutyám séta és játék közben!?
Figyelt kérdés
Van egy fél éves, közepes testű, keverék kutyusom. Sétánál sokszor csinál olyat, hogy ha megállunk pl. zebránál akkor leül vagy lefekszik és nem akar elindulni. Ha elindulunk akkor jön szépen. Ha utána elengedem a kutyafuttatón akkor szaladgál. Viszont ott is szokott csinálni olyat, hogy egyszer csak lefekszik. Aztán ha hazaérünk sétából akkor ugrál, rohangál és nagyon hiperaktív. De kb. 5 percig szaladgál a labda után, aztán viszont lefekszik és csak akkor kezd el mozogni ha mást játszunk. De gyakran leteszi a fejét, mint aki aludni akar..aztán ha mutatok neki jutalomfalatot akkor felugrik és megint fel van pörögve.2013. jún. 10. 17:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg dokival a lábait. Nállunk is igy kezdődöt, nem sántítot meg semmi. Aztán kiderűlt hogy könyök dps mindkét melső lába.
2/4 A kérdező kommentje:
De nemtudom.. nem úgy néz ki, mint aki nem bír menni, hanem inkább nem akar. Múltkor voltunk egy 4 órás "túrán" és mikor megálltunk pihenni ő akkor is szaladgált körülöttünk.
2013. jún. 10. 17:35
3/4 anonim válasza:
Te tudod, de az ennyém sem úgy nézett ki mint aki nem tudd menni. Sőt aktív és játékos volt csak néha, aztán egyre sűrűbben elfeküdt játék meg séták alkalmával. Nagyon meglepődtünk amikor kiderűlt mi a gond. Mivel semmire nem reagált fájdalommal, arra sem amikor a könyökét nyomkodták. Aztán a doki ajánlotta hogy csináljunk röntgent, majdnem sokkot kaptam amikor megmutatta az elváltozást, aztán a műtét után az eltávolított porc darbokat. 8 hónapos volt, most 1 éves és teljesen rendbe jött szerencsére.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom! Akkor majd megemlitem a dokinak
2013. jún. 10. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!