Kutyasok! Tapasztaltatok mar ilyet?
Elore is bocsi az ekezetekert, de ilyen a billentyuzetem.
Nem reg kerult hozzam egy fajtatiszta foxi kutyus. Fel eves, hiperaktiv, jatekos. Minden nap megyunk setalni. Ma volt az elso setank igaz 5 utan, de melegbe. Tanitottam neki, hogy hozza vissza a labdat.. Egy ido utan eleg szepen visszahozta. Kb. Ha 10 percet szaladgalt majd nem erdekelte a labda, leult a ret kozepere, hivasra odajott hozzam, de aztan megint leult. Egyszer csak lefekudt, letette a fejet, mint aki aludni akar, ratettem a porazt meg se mozdult. Fogtam a kezembe jutalomfalatot, arra felugrott es igy elindultunk. Hazaig nem volt semmi gond. Utkozbe megalltunk a kutnal, megitattam. Mas baja nincs. Annyi, hoigy nagyon lihegett ma, de gondolom a meleg.. Mi lehetett a baj? Ennyi ido alatt elfaradt volna? Vagy csak megunta a jatekot?
Meg annyi, hogy ha nagyon sokat setalunk (olyan 4 orat) es kozben sokat szaladgal akkor van olyan, hogy elkezd oklendezni, egyyszer mar hanyt is. De ezek mellett nem tunik betegnek. Vagy nezessem meg egy dokival? Elore is koszonom!
Ha pestiek vagytok, akkor a Lehel úti állatkórházban Vrabély dokinál csináltassatok egy szív ultrahangot, abból kiderül.
Én 2 évente megnézetem a kutyámat, illetve csináltatok mindig hasi ultrahangot is, mert nincs nagy árkülönbség. (a szív uh 7000 körül van, hasi uh-val együtt összesen 9ezer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!