Kistermetű kutyások, kérdezhetek?
Arra lennék kiváncsi, hogy akinek TELJESEN egészséges a kiskutyája (nem jött ki rajta allergia, nem vak, nem süket, nincs rendellenessége, jó idegrendszerű, szóval ritka állatorvos-látogató), honnan vettétek a kiskutyát? Mondhattok konkrét kennel nevet is! Inkább rááldozok az elején a vételárra, csak ne legyen semmi baja!
Társasági kutyust (bichon, máltai, pincsi, shitzu, uszkár, yorkie és a többi hozzájuk hasonló kicsi) szeretnék, majdnem minden fajta tetszik, az a szempontom, hogy egészséges, aranyos legyen.
Nekem egy csivava-yorkie keverék kiskutyám van. irtó aranyos és játékos, valamint okos is! Semmi baja nincs orvosilag, mindenevő, sokat eszik a termetéhez képest. :)
Egy ismerősömnél születtek véletlenül :D
Én jobban keverék kutyus párti vagyok, szívósabbak, valamint lehet hülye elv, de pénzért soha nem vennék kisállatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!