Milyen kutyafajtát tudtok nekem ajánlani ami kistermetű és kint tartható?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 20:04
2/15 anonim válasza:
Első... Nagy arc vagy ... még most is sírva röhögök.. :D
3/15 anonim válasza:
Könnyebben tudnék neked való fajtákat mondani, ha tudnám mennyit foglalkoznál vele, mennyit lenne mozgatva, milyen célra kellene, mekkora helyen lenne, mik még az egyéb elképzeléseid vele kapcsolatban. Mennyire legyen kistermetű? Közepes termetű nem jó? De itt van néhány kisebb fajta: westie, bichonok (havanese, bolognese, frisé), spánielek (king charles, cocker, tipeti stb.), törpeuszkár, shelti, beagle, bulldogok (francia, angol). Persze van még egy csomó, de inkább válaszolj előbb azokra amiket az elején kérdeztem/mondtam és akkor könnyebben tudnék neked fajtát mondani. Egyébként csak kint lenne? Télen sem hoznátok be?
4/15 anonim válasza:
Hát nekem az a véleményem, hogy minden kutya tartható kint, amelyiket kicsi korától hozzászoktattak az időjárás elemeihez, viszontagságaihoz. Nekem labrador keverék kutya van kint a kertben. Nem túl vastag a szőre, de nevetve elél kint. Mindene megvan. A puli, pumi, mudi tipikus kertbe való fajták. sokan azt mondják, hogy be kell engedni őket mert halálbüntetés nekik egyedül lenni a kertben ha úgy adódik. Szerintem egy kutyának kell a magány, a nyugalom is. Nem kell mindig a gazda nyakán ülni. a pásztorkutyák kertben érzik jól magukat. A vadászkutyák is!
5/15 anonim válasza:
Amit a 20:43 írt, azok épp mind családi kutyák, akik nem szeretnek kinn lenni, hanem a gazdájuk közelében. Az én spanijaim örökmozgók, de, ha én benn vagyok, ők is jönnek, és inkább csak fekszenek, nézik mit csinálok.
Aki kinn is bírja, az szerintem a puli esetleg, de kis termetű kutyát sajnálnék kitenni a hóba.
6/15 anonim válasza:
Menj el egy menhelyre és biztos találsz egy szàmodra mehfelelő kutyust<3
7/15 anonim válasza:
innen is nézhetsz kutyákat.:)
8/15 anonim válasza:
Azt még értem, hogy kint akarod tartani, de miért kell hogy kistestű legyen?????
Nem hiszem hogy egy kistestű, kertben tartott kutyáért hajlandó lennél kiadni 80000 ft-t. Vagy még többet.
9/15 anonim válasza:
8. válaszoló! 20:43-mas vagyok, nekem egy westie és egy bolognese kutyám van a házba szabad bejárással, de ők mégis sokkal szívesebben vannak kint, még a nagy hidegben is. Tény, hogy családi kutyák, de az nem igaz, hogy jobban szeretnek bent lenni, mint kint futkározni és játszani. Pont ilyen még a mellettünk lévő házakban lakó beagle, cocker spániel és uszkár is.
10/15 anonim válasza:
Uszkárt kifejezetten nem szabad állandóan kint tartani. Bár úgy néz ki hogy nagyon meleg gyapjas szőrük van, viszont nincs aljszőrzetük, így nincsenek jól hőszigetelve. Ezért mind a nagy meleg, mind a nagy hideg megviseli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!