Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát tudtok...

Milyen kutyafajtát tudtok nekem ajánlani ami kistermetű és kint tartható?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem fontos a fajtatisztaság, akkor menj el egy menhelyre és válassz ki egy édes, bozontos kutyust, aki nem fázna télen odakint. A kisméretű kutyák általában rosszul viselik a hideget, ezért őket nem igazán ajánlott kizárólag kertben tartani.
2012. dec. 30. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
20:43, Nem fogok veled leállni vitatkozni. Az én kutyáim is imádják a havat, hógolyózunk, hemperegnek, de ha látják, hogy én jövök be, koforc utánam. A séták után is szeretnek benn melegedni. Nem gondolom, hogy egy kistestű kutyának jót tesz a hideg, jobban éri a hó is, mint egy nagytestűt. Mindenki úgy tartja a kutyáit, ahogy akarja. Ahogy írták már, nem azért adtam a kutyákért azt a pár 10.000-t, hogy kinn szomorodjon egész életében.
2012. dec. 31. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Az uszkárt én sem ajánlom bár megtalálod a négy méretből a legmegfelelőbbet magadnak... Nekem egy 3 hónapos Toy uszkár kiskutyám van (kislány) az igaz hogy az uszkár a világon a 2. legokosabb kutyafajta de kicsit mindegyik elkényeztetett dög , mindegy hogy hogy neveled ezt a kutyafajtát mindegyikbe benne van a kiskirálylány...
2012. dec. 31. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja és amit még ajánlok az a pumi,puli kistestűek és őket az udvaron szoktak tartani...
2012. dec. 31. 11:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2013. jan. 2. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!