Ezzel a dologgal forduljak inkább orvoshoz vagy várjak pár napot?
Figyelt kérdés
A kutyámat megcsípte egy méhecske,kiszedtük a fullánkot (ez kb 1 héte volt) pár napja észre vettük,hogy így nézz ki a csípés helye
tegnap óta lefertőtlenítjük naponta többször is,de nem tudom elég-e..
ha nem javul elviszem orvoshoz mindenképpen!
csak gondoltuk várunk pár napot hátha a fertőtlenítés miatt majd begyógyul..
2013. jún. 6. 16:28
1/4 anonim válasza:
Fordulj azonnal orvoshoz.Bármi baja lehet és a napok múlásával lehet csak rosszabb lesz.
2/4 anonim válasza:
Fullankot hagyott a mehecske??? Nem darazs volt veletlenul? Szerintem a leghelyesebb orvoshoz fordulni amint tudtok, lehetseges, hogy allergias a csipesre.
3/4 sippara válasza:
Ha nem vagy száz százalékig biztos magadban, hívd fel a dokit - az végül is nem kerül semmibe. Egyébként nem tűnik olyan brutál csúnyának, ezzel én még nem rohannék orvoshoz, de - ahogy te is nagyon jól leírtad - ha mondjuk hétfőig, keddig nem javul, jobb, ha ránéz a doki, inkább potyára menjetek, mint hogy baj legyen belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
méhecske volt, láttuk!
én is arra gondoltam,hogy jövőhéten elviszem orvoshoz..
ha allergiás lenne az a csípés után pár perccel már kialakult volna és ez kb egy hete történt..a kedve jó,aktív mint mindig eszik iszik rendesen..
2013. jún. 6. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!