Mit tegyek, kihez forduljak, ha a kutyáim nincsenek beregisztrálva a petvetdatára?
3 kutyánk van, abból csak 1 lett beregisztrálva. Különböző orvosok ültették be a mikrochipet.
A westink 8,5 éve kapta meg, akkor még nem a zöld oltási könyv volt, hanem az a fehér lap. Abba nem lett beleirva se a dátum, sem a doki neve. (Nem az a doki oltotta aki beültette a chipet).
A yorkim szept. 25.-én kapta meg. Azóta már többször hívtam az állatorvosunkat, azt mondta sok kutyát kell beregiztrálnia, nyugodjak meg dec 31.-ig fent lesz a kutyám a neten. 2x emailt is irtam neki, arra nem érkezett válasz.
Azt hallottam, hogy megbüntetnek, hiába van meg a mikrochip a kutyákban. Nem akarok 3 E ft-t kidobni az ablakon, hogy elautózzunk ahhoz a dokihoz, aki beültette a chipet. De azt sem szeretném ha megbüntetnének.
Úgy tudom, más állatorvos nem is regisztrálhatja be, csak az aki beültette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!