Megbüntetnek? Külföldre mennék dolgozni, és a KUTYÁMAT is magammal akarom vinni. (info lent)
Kell útlevél, chip, veszettség elleni oltás, utána 30 nappal vérvétel.
Angliában szintén tilos a kupírozás, de kupírozott fülü kutyát bevinni lehet. (max, nem hangoztatnám, ha én csináltattam, mert lehet, hogy csúnyán néznek rád)
akkor kupirozva:D
Nem is mondanám, hogy én. hanem "a tenyésztő levágatta, mert az anyja beleharapott a fülébe és ha már az egyiket KUPIROZNI:D kellett akkor ugye már a másikat is."
Útlevél meg stb azt tudom:) Chipet elvileg minden "most" született kutyába kell már tenni (enyémbe is van).
Nem, sajnos a chip nem kötelező. Minden embernek, így a tenyésztőnek is a saját döntése, hogy rakat-e chipet a kutyájába vagy nem. Sajnos az állam, illetve az önkormányzat hanyag ebben a témában, nem foglalkozik vele eleget ahhoz, hogy rábólintson.
Szerintem nem fognak megbüntetni azért, mert kupírozva van a kutyád füle, hiszen a kutya magyar, nem angol születésű.
Ha Angliában mentek sétálni mindig legyen nálad oltási könyv vagy valamilyen papír, hogy igazold a kutya magyarságát, nehogy beléd kössenek.
Angliában nem él olyan ismerősöd, aki ennek utána tudna járni? Vagy te nem tudsz felhívni egy kinti állatvédő szervezetet, hogy megkérdezd pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!