Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak itt olyanok akiknek...

Vannak itt olyanok akiknek Bullterrierük van vagy olyan fajta kutyája ami érzékeny bőrtipusú?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak a bőrproblémákkal?Sajnos mi 3 hete járunk most orvoshoz ,mert kezdődött azzal ,hogy egy kicsit több váladék jött a füléből ,kaptunk rá fül mosó folyadékot amitől rosszabb lett a helyzet azt mondta a doki,hogy nem tudja hogy ez allergia vagy gyulladás ( csak az egyik fülével van ez) azt mondta kap rá antibiotikumot ha nem teljesen múlik el akkor allergia lehet a kajára vagy valami most növő gazra. ( én nem gondolnék a kajára mert ezt eszi már 1 éve akkor is allergia miatt cseréltük és nem így nézett ki az akkori allergiája) nah ezt a fülbe cseppentős antibiotikumot 2egész napig tudtuk használni eltávolította a koszt de valamennyi kifolyt a füléből mert rázta a fejét amire azt mondta a doki ,hogy nem baj csak hát a füle alatt napról napra csúnyább lett,kihullott a szőre egyik napról a másikra majd egy pontban nyilt seb lett ami levedzik neki amikor elkezdtük ezt látni ,hogy valami vérzik abba hagytuk a gyógyszert mert én csak arra tudok gondolni ,hogy attól van majd 2 nap alatt egy 10 cm helyen kihullott a szőr és ez a nyílt gennyes seb lett neki! (pénteken kapta az antibiotikumot hétfőn hagytuk abba kérem időpontot dokihoz egyből ahogy láttuk ,hogy romlik) Tegnap voltunk dokinál most kapott tabletta antibiotikumot,új fülcseppet, és valami fertőtlenítő seb össze húzó sprét!ÉS az lenne ebből a kérdésem ,hogy másnak is volt már hasonló ,hogy a gyógyszerekre így reagált? mert én eddig nem tapasztaltam ,hogy ennyire érzékeny lenne a bőre! Volt valaki aki hasonló problémával küzdött? Bocsi a kisregényért csak már teljesen kivagyok ,hogy elviszem dokihoz úgy mond egy kicsi problémával és most tragikus a helyzet!

2013. jún. 6. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem nyúl a sebhez,ami tulajdonképpen egy vérhólyag.

Pár napig sántít,kifakad neki aztán hónapokig semmi gond.

2013. jún. 7. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
A mi kutyánknak gennyes sebes volt a füle belülről és csak egy nagyon erős gyógyszer segített rajta elmult de attól leépült és ezért altattuk el.:'(
2013. jún. 18. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!