Ez a kutya milyen fajta? (Nagyon, fontos)
Figyelt kérdés
Egy számomra nagyon kedves személy mutatta ma ezt a képet, a képen látható kutya , milyen fajta?
Nagyon szeretne egy ilyet, s gondoltam meglepem vele. Nagyon fontos lenne , ő sem tudja milyen fajtájú sajnos. Örülnék minden tipp-nek, esetleg konkrét válasznak, [A kép ] [link]
link2 : [link]
Remélem kapok rá választ, tényleg nagyon fontos lenne
2013. jún. 2. 21:03
2/11 anonim válasza:
ajándékba senkinek nem adunk kutyát, még akkor sem, ha szeretne..
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy, én ha megtudom a fajtáját, felkeresek 1 tenyésztőt , s oda elviszem azt a személyt akire gondoltam :) ő kiválasztja a kedvencét, én meg fizetem :)
2013. jún. 2. 21:10
4/11 Valletta válasza:
Tenyésztő nem fog adni ajándék kutyát, olcsó kutyát (= óriási anyagi és emocionális rizikót) meg pláne nem adunk ajándékba. Ha olyan nagyon szeretne, majd vesz magának, ha nem vesz, annak meg megvan az oka. Én is szeretnék nagyon sok mindent, sokféle kutyát és más állatot is, de ha hirtelen megkapnék belőlük akár csak egyet is, nagy pácban lennék mind időbeosztásilag, mind anyagilag.
5/11 anonim válasza:
Welsh corgi kölyök, nem sok tenyésztő van magyarországon.
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél neki egy kölyköt (Walesi corgi).De előtte nyomozd ki,mennyire van felkészülve a kutyatartásra.Elég makacs fajta,kicsi,de egyáltalán nem öleb.Borsos ára van.150 alatt nem fogsz találni.Én örülnék,ha meglepnének egy kölyökkel a kedvenc fajtámból...:D
7/11 A kérdező kommentje:
Az anyagiak nem számítanak most, a világ végére is elmennék neki 1 ilyen kutyáért, (van elég szabid ideje rá, s pénze is az eltartáshoz)
2013. jún. 2. 21:22
9/11 anonim válasza:
aww...nekem is vegyél egy ilyet:)
10/11 anonim válasza:
Most mit fikázzátok a kérdezőt? Végre valaki, aki nem csak úgy ad ajándékba egy kutyát, hogy az illető nem is tud róla, hanem elviszi normális tenyésztőhöz, stb. Sajnos nagyon kevés ilyen ember van, mert sokan úgy gondolják, hogy az ajándék attól ajándék, mert a másik személy nem tud róla. Baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!