Melyik az a kutya fajta? Fontos!
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik az a kutyafajta, amelyik ilyen kicsi "bokakutya" vagyis benti :) Úgy néz ki mint egy plüsskutya, nem yorki... Láttam videókba meg képeken azt a kutyát ilyen kis szőrmók de nem láttam a nevét sehol. Most szeretnék egy kiskutyát és nagyon tetszik nekem az... de nem találtam sehol :SS
Esetleg ötleteket mondjatok már nekem hogy melyik fajta lehet ez? (kicsi, benti, olyan mint egy plüsskutya, nem valami rövid szőrű de hosszú sem) Fontos lenne!! Előre köszi :)) 14/L
2012. aug. 12. 15:09
1/11 A kérdező kommentje:
Mutatok egy videót!!
http://www.youtube.com/watch?v=ZQQDn96QYp8&NR=1&feature=ends..
4:50-től van benne az a kutya :))
2012. aug. 12. 15:12
2/11 anonim válasza:
egy törpeuszkár szerintem. de ne kinézetre vállalj kutyát!
3/11 A kérdező kommentje:
szerintem nem hasonlít arra :S
és nem kinézetre : )
2012. aug. 12. 15:23
4/11 anonim válasza:
Pedig az ... törpeuszkár kölyök.
5/11 anonim válasza:
Szerintem vagy nyíratlan uszkár vagy keverék.
6/11 anonim válasza:
egy törpe uszkár szerintem kölyök és még nem nyírták,de lehet hogy vmi keverék
7/11 anonim válasza:
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld pipa :))
És maradok a csivavánál :)) Nem jött be felnőtt korába a kutya...
2012. aug. 12. 21:32
10/11 anonim válasza:
Itt van megint az,hogy az emberek többsége kinézet szerint választ kutyát é nem személyiség szerint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!