Jó ez a nevelési módszer?
Fektesd ki a focipálya végére úgy ahogy szoktad és mondd neki nyomatékosan, hogy ott fekszik. Te haladj közben a másik végére és közben tekintgess hátra, hogy nem e hagyta el a helyét. Ha eljön akkor visszamész és újból a helyére fekteted ugyanazzal a vezényszóval, ott fekszik, de nem csípsz bele, mert ezzel csak a te dühödet fejezed ki.
Ha ottmarad a helyén és te a pálya végén vagy ill a közepén és a hívás előtt elindul, akkor is visszaviszed a kiinduló pontra.
Ha ott marad a helyén és hívásra beszalad hozzád akkor jöhet egy jó nagy adag dicséret, oldalon dögönyözés és egy labda amivel utána játszol vele.
Elakarom csábítani igen mibaj van ezzel?:D
Nagyon megszoktam a kutyát és pénzt is kapok tőle nem álszenteskedek fölöslegesen ez az igazság:)
Karakán válasz.
Csak addig tudod elcsábítani amíg odajársz. Utána úgyis visszaszokik a gazdájához.
Én is voltam ebben a cipőben. Nekem is tetszett, hogy a kutya nekem jobban örült mint a gazdájának.
Visszatérve, azért ugrál rád, mert rettentően örül neked és várja már a közös feladatokat. Örülj neki, hogy örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!